Legyen olyan konyhája és bútorai, amilyenekre mindig vágyott!

Mi a következő lépés?

Hívjon telefonon vagy írjon emailt, ha új konyhabútort, beépített szekrényt vagy bármilyen egyéb bútort szeretne és fontos Önnek a magas minőség, a precizitás, a kiváló ár-érték arány, de emellett dizájnos és praktikus berendezéseket szeretne!

Számos üzlethelyiséget, középületet, szálláshelyet, szállodát, irodát rendeztünk már be, a tervezéstől a kivitelezésig terjedő szolgáltatást nyújtunk!

Telefonon / emailen leegyeztetjük Önnel az elképzeléseit, javaslatokat adunk a lehetséges megoldásokra, tájékoztatjuk az elérhető anyagokról, árkategóriákról, mert tudjuk, hogy megrendelőinknek a magas minőség és esztétika mellett az jó ár is rendkívül fontos!

Egyeztetünk helyszíni felmérést, ahol a helyiség, a kiállások és falak alapján már részletesen átbeszéljük a lehetőségeket, különböző megoldásokat (anyagok, fogantyúk, szerelvények, egyéb igények). Ezután egy tervrajzot készítünk, pontos árajánlatot adunk, amennyiben megfelel Önnek, megbeszéljük az elkészítés és a szállítás-felszerelés határidejét.

Legtöbb ügyfelünk évek óta nagy megelégedéssel fordul újra és újra hozzánk felmerülő igényeivel, reméljük, hogy Önt is hamarosan köszönthetjük közöttük!

Lépjen velünk kapcsolatba

  • info@konyhaesbutor.hu
  • 0036 20 9640646
  • 0036 20 4216463

Látogasson el személyesen műhelyünkbe

1191 Budapest Szalai utca 12.